Je leert je hele leven... en leren kun je leren!

Je leert je hele leven... en leren kun je leren!

92% van de middelbare scholieren heeft moeite met het halen van goede cijfers, omdat niemand ze leert hoe je het beste kunt leren.

Dat probleem lossen wij voor je op! Met wetenschappelijk bewezen leermethoden kunnen alle leerlingen hun cijfers verbeteren!

Wat houdt het in?

Lees hier hoe onze cursus in elkaar zit, wat we allemaal behandelen en hoe het is opgedeeld!

De cursus duurt in totaal iets meer dan 5 uur, is verdeeld over 30+ video’s en kan altijd en overal bekeken worden!

Iets voor mijn puber?

We snappen dat je niet zeker weet of ‘leren leren’ voor goede cijfers gaat zorgen bij je kinderen.

Daarom laten we je hier weten waarom dit de perfecte oplossing is voor iedereen die zijn of haar cijfers wil verbeteren.

Waarom bestaan wij?

Wat is de reden dat wij Learning is Power in het leven hebben geroepen? Wij vertellen je waarom we bestaan!

De meeste leerlingen hebben moeite met het halen van goede cijfers, omdat niemand ze leert, hoe ze moeten leren. Dus doen wij dat!

Is 'leren leren' iets voor jullie? 📈

Herken jij de situatie van jouw kind in één of meer van de van de volgende stellingen? Dan zal onze cursus de perfecte oplossing zijn voor jullie problemen:

Herken jij de situatie van je kind hierin? Dan kunnen wij jullie zeker helpen! Samen kunnen we al binnen 2 weken de cijfers verbeteren! Daarnaast krijgt je kind meer zelfvertrouwen, weet beter hoe hij of zij moet leren en houdt meer vrije tijd over! 

Onze klanten aan het woord 💭

“Leren was altijd een groot probleem voor mij. Huiswerkbegeleiding en bijles hielpen wel, maar ik liep steeds tegen dezelfde problemen aan… Totdat ik de cursus Learning is Power uitprobeerde! Na het toepassen van alle methoden en technieken uit de cursus heb ik nooit meer moeite gehad met leren voor mijn toetsen!”

Mark de Wilde – Amsterdam

“Hele duidelijke video’s, goede uitleg en onze zoon (14) vindt het heel makkelijk te begrijpen. Nu hopen we dat hij alles ook toe gaat passen, maar daar lijkt het wel op.

Het enige nadeel is dat sommige onderdelen voor onze zoon enigszins overbodig zijn. Onderwerpen zoals aantekeningen maken en samenvatten heeft hij al onder de knie, maar die video’s kon hij makkelijk overslaan.

Loet Kneepkens – Trustpilot (4 sterren)

“Mijn zoon zat iedere dag uren te blokken voor 2 havo. Corona helpt ook niet mee, maar nu kan hij veel gerichter en met meer zelfvertrouwen naar zijn proefwerken. Learning is power is echt de investering waard geweest.”

Wim – Trustpilot (5 sterren)

Heel erg tevreden mee! 

Onze dochter kreeg op 2 vwo opeens veel meer moeite met school, omdat het erg veel werd. Ze had daarvoor eigenlijk nooit problemen gehad en daardoor verloor ze een deel van haar zelf vertrouwen.

Vrienden van ons gaven de tip om eens contact op te nemen met Learning is Power, omdat hun dochter er ook veel aan heeft gehad. We hadden het hele verhaal met Tim doorgenomen en begonnen vervolgens met veel vertrouwen aan de cursus.

Ik vind dat er nog wel een aantal dingen aan de ‘lay-out’ van de cursus verbeterd kunnen worden, maar de inhoud (daar ging het ons vooral om) was heel erg goed en duidelijk.

We merkten ook meteen dat onze dochter haar leerwerk anders aan ging pakken en dat de resultaten beter werden. We wisten wel dat ze slim genoeg was om het te halen, maar de manier waarop ze het aanpakte werkte niet meer zo goed als normaal.

Fatima Cangiz – Eindhoven

“De uitleg was zeer duidelijk. Nu komt het punt dat ze alles moet gaan toepassen met hopelijk betere resultaten. Fijn dat als je het even niet meer weet je alles gewoon weer terug kunt kijken.”

Heidi – Trustpilot (4 sterren)

“Onze dochter had grote moeite met school. Leren ging moeilijk, maar vooral de motivatie was ver te zoeken… Nadat ze de cursus Learning is Power had gevolgd, werden de cijfers meteen veel beter er werd de motivatie om aan school te werken daardoor ook weer heel groot”

Esther de Vries – Utrecht

“Ik heb Learning is power nu al een tijdje en ik merk echt veel verschil. Toen ik met Learning is Power begon stond ik voor al mijn vakken een 4, nu heb ik het een paar maanden en heb ik gemiddeld een 7 voor elk vak. Learning is power geeft tips, tricks, methodes en oefeningen om beter te leren. Je leert ook veel over jouw eigen brein en hoe alles daar werkt. In het begin was het wel een beetje zoeken waar ik wat kon vinden maar na een paar keer begreep ik heel goed waar ik wat kon vinden.”

Marlies Schults – Leerling

Dit kun je van Learning is Power verwachten!

Hogere cijfers | Learning is Power

Hogere cijfers

Minder stress | Learning is Power | Cijfers verbeteren door te Leren Leren

Minder stress

Betere focus en concentratie | Learning is Power | Leren leren; zo kun je je cijfers verbeteren!

Betere focus en concentratie

Beter leren | Learning is Power

Makkelijker en sneller leren

Minder frustratie | Learning is Power | Cijfers verbeteren, door te leren leren

Minder frustratie

Balans tussen school en vrije tijd | Learning is Power | Leren leren; zo kun je je cijfers verbeteren!

Balans tussen school en vrije tijd

Meer zelfvertrouwen | Learning is Power | zo kun je je cijfers verbeteren!

Meer zelfvertrouwen

Geen ruzie meer | Learning is Power | cijfers verbeteren, door te leren leren

Geen ruzie meer

Zelfstandiger werken | Learning is Power | cijfers verbeteren, door te leren leren

Zelfstandiger werken

Waarom 'Leren Leren' een van de beste investeringen is, die je in je kind kunt doen:

Stel je voor, een oplossing die niet alleen helpt met de schoolprestaties van je kind op dit moment, maar die je kind ook voorbereidt op hun toekomstige school-uitdagingen.

In tegenstelling tot huiswerkbegeleiding of bijlessen, die alleen gericht zijn op de korte termijn, is een cursus ‘Leren Leren’ een investering voor de lange termijn.

Onze cursus geeft je kind de vaardigheden om zelfstandig te studeren, zichzelf te motiveren en zich te concentreren, ongeacht het onderwerp of niveau.

Geen momenten van stress, frustratie of tranen over schoolwerk meer, maar een kind dat zelfverzekerd is in zijn of haar studievermogen.

Betere cijfers halen gaat namelijk niet over IQ.

Het gaat over het creëren van een leerroutine waar je op kunt vertrouwen. Een leerroutine waarvan je weet dat die ALTIJD zal werken.

Dat is wat ‘Leren Leren’ voor jouw kind kan betekenen.

Tim Segers, oprichter & eigenaar Learning is Power | leren leren | Samen gaan we de cijfers verbeteren.

Wij helpen middelbare scholieren met ‘Leren Leren’. Voor betere cijfers, meer zelfvertrouwen en minder frustratie. Op alle niveau’s en voor alle vakken. VMBO, HAVO ÉN VWO!

Wij helpen leerlingen met 'leren leren' | Zo kun jij je cijfers verbeteren.

Waarom we Learning is Power op hebben gericht?

Ken je die nachten dat je wakker lag, piekerend over de schoolprestaties van je kind?

Die tijden dat je je afvroeg hoe jij je kind kon helpen zonder dat je de stof zelf onder de knie had of zonder voldoende tijd te hebben?

Dat is precies waarom we Learning is Power op hebben gericht.

We zagen ouders worstelen om hun kinderen te helpen, en tegelijkertijd zagen we de frustratie en het gebrek aan zelfvertrouwen bij de kinderen zelf.

En we dachten: er moet een betere manier zijn!

Bij Learning is Power willen we dat ieder kind het vermogen heeft om te leren op een manier die bij hen past.

We willen dat ze de vaardigheden hebben om zelfstandig te studeren, hun werk te organiseren, want op die manier kunnen ze hun cijfers verbeteren.

En het belangrijkste is dat we willen dat ze vol zelfvertrouwen en trots zijn op wat ze kunnen bereiken.

Daarom is Learning is Power opgericht. Voor de leerlingen, voor de ouders, voor de toekomst.

Onze garanties!

Binnen 4 minuten beginnen | Learning is Power

Binnen 4 minuten beginnen

Bewezen leermethoden | Learning is Power

Bewezen leermethoden

niet goed, geld terug garantie | Learning is Power

Niet goed, geld terug

Veel Gestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

Onze cursussen zijn gericht op twee doelgroepen.

Ten eerste is de cursus gemaakt voor alle middelbare scholieren die moeite hebben met het halen van goede cijfers! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus hun leerstijl aanpassen, op die manier kunnen ze voor alle vakken hun cijfers verbeteren. 

Daarnaast hebben we de cursus ontwikkeld voor kinderen die naar de brugklas gaan. Deze leerlingen zullen overweldigd worden door de overgang van basis naar middelbare school. Onze cursus zal ze heel goed helpen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren. Je cijfers verbeteren was nog nooit zo makkelijk!🚀

Ja zeker! Je kunt zien welke video’s ze bekeken hebben en er zitten quizzen bij de video’s. Je kunt bij alle quizzen zien hoe goed ze de stof onder de knie hebben.

Ja! Je koopt een gezinslicentie, dus iedereen binnen het gezin kan er gebruik van maken. Heb je op dit moment kinderen die op de middelbare zitten én kinderen die op de basisschool zitten? Dan kunnen je kinderen die nu nog op de basisschool zitten de cursus altijd nog volgen als ze naar de middelbare gaan. Cijfers verbeteren voor het hele gezin!🥳

Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar wat ze daarvoor terug krijgen is die tijd meer dan waard! Ze zullen namelijk niet alleen veel betere cijfers halen, ze zijn ook sneller klaar met leren. 

Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Het succes van onze cursisten is het belangrijkst, dus als je binnen 30 dagen niet tevreden bent, maak je simpelweg gebruik van de “niet goed, geld terug” garantie.

Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal. Vanaf nu kun je ook achteraf en gespreid betalen met KLARNA!