Afrekenen

Logo Learning is Power | Wit | Transparant

Voor hogere cijfers, meer zelfvertrouwen en minder stress!

Speciaal voor jou nu met 25% korting! Van €247 naar €185,25!

Wat is het?

Wat te verwachten:

Onze garanties

100% Tevredenheidsgarantie!

Wij geloven zo in de cursus Learning is Power, dat we 30 dagen lang een “niet goed, geld terug” garantie bieden. Als je onze cursus aanschaft en niet tevreden bent met de inhoud storten we zonder problemen het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 

Zie je nog geen aanbiedingsprijs (€185,25 ipv €247)? Herlaadt de pagina dan, dat zou het probleem op moeten lossen. Neem anders contact met ons op.

Samenvatting bestelling tonen
€197,00
Product Subtotaal
Learning Is Power  × 1 197,00
Subtotaal 197,00
Totaal 197,00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaling

  • Betalen via PayPal; je kunt betalen met je creditcard als je geen PayPal-account hebt.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Learning Is Power  × 1 197,00
Subtotaal 197,00
Totaal 197,00

Dit is wat je krijgt:

  • 6 Modules met Ontzettend Waardevolle, Online Training (Waarde = €680)
  • Levenslange Toegang én Toegang tot alle Video’s die in de Toekomst Toegevoegd Worden.
  • BONUS: Stress Voorkomen en Omgaan met Stress (€75)
  • Bonus: Faalangst Voorkomen en Met Faalangst Omgaan (€75)
  • BONUS: Snellezen Pro: Lees Sneller Dan Ooit en Houdt Zeeën van Tijd Over. (€50)
  • BONUS: Resultaten Evalueren: Blijf Jezelf Verbeteren om Steeds hogere punten te Halen!
  • Totale Waarde van €955 nu Tijdelijk Voor Maar €247!!

“Leren was altijd een groot probleem voor mij. Huiswerkbegeleiding en bijles hielpen wel, maar ik liep steeds tegen dezelfde problemen aan… Totdat ik de cursus Learning is Power uitprobeerde! Na het toepassen van alle methoden en technieken uit de cursus heb ik nooit meer moeite gehad met leren voor mijn toetsen!”

Mark de Wilde – Amsterdam

“Onze dochter had grote moeite met school. Leren ging moeilijk, maar vooral de motivatie was ver te zoeken… Nadat ze de cursus Learning is Power had gevolgd, werden de punten meteen veel beter er werd de motivatie om aan school te werken daardoor ook weer heel groot”

Esther de Vries – Utrecht

Veel Gestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

De cursus is voor ALLE middelbare scholieren bedoeld! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus natuurlijk de meeste progressie boeken, maar de cursus is ook ontzettend hulpvol voor leerlingen die nu al goede punten halen. 

Iedereen die nu al goede punten haalt, kan door de cursus die punten verder verbeteren. Het grootste voordeel is echter dat ze de goeie resultaten in minder tijd kunnen behalen en dus meer vrije tijd zullen hebben.

Daarnaast worden in de cursus methoden, technieken, tips & tricks behandeld die iedereen de rest van zijn/haar leven zal kunnen gebruiken op het moment dat ze nieuwe dingen moeten leren.

De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren.

Absoluut NIET! We leren onze cursisten om hele duidelijke doelen te stellen, bijvoorbeeld een 7 voor hun komende proefwerk Nederlands, en vervolgens leren we ze dat doel zo efficiënt en effectief mogelijk te halen. Maar de doelen bepalen ze uiteindelijk zelf.

Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn oprecht begaan met het succes van onze cursisten, dus als je na 30 dagen niet tevreden bent, kom je in aanmerking voor de “niet goed, geld terug” garantie.

LET OP! Deze garantie is alleen van toepassing als je niet meer dan 40% van de cursus hebt voltooid.

Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar dat is maar één keer; nadat ze zich de methoden en technieken hebben aangeleerd en aangewend, ‘verdienen’ ze de geïnvesteerde tijd tijdens hun schoolleven én daarna MINSTENS 100x terug. Minstens!

Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal.