HULP NODIG?

Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn!

Bel of App Ons

Nederland

Heeze, 5591TK

STUUR ONS EEN BERICHT

  Veel Gestelde Vragen

  Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

  Onze cursussen zijn gericht op twee doelgroepen.

  Ten eerste is de cursus gemaakt voor alle middelbare scholieren die moeite hebben met het halen van goede cijfers! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus hun leerstijl aanpassen, zodat ze voor alle vakken goede cijfers kunnen halen. 

  Daarnaast hebben we de cursus ontwikkeld voor kinderen die naar de brugklas gaan. Deze leerlingen zullen overweldigd worden door de overgang van basis naar middelbare school. Onze cursus zal ze heel erg helpen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren.

  Ja zeker! Je kunt zien welke video’s ze bekeken hebben en er zitten quizzen bij de video’s. Je kunt bij alle quizzen zien hoe goed ze de stof onder de knie hebben.

  Ja! Je koopt een gezinslicentie, dus iedereen binnen het gezin kan er gebruik van maken. Heb je op dit moment kinderen die op de middelbare zitten én kinderen die op de basisschool zitten? Dan kunnen je kinderen die nu nog op de basisschool zitten de cursus altijd nog volgen als ze naar de middelbare gaan.

  Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar wat ze daarvoor terug krijgen is die tijd meer dan waard! Ze zullen namelijk niet alleen veel betere cijfers halen, ze zijn ook sneller klaar met leren. 

  Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

  We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn oprecht begaan met het succes van onze cursisten, dus als je na 30 dagen niet tevreden bent, kom je in aanmerking voor de “niet goed, geld terug” garantie.

  LET OP! Deze garantie is alleen van toepassing als je niet meer dan 40% van de cursus hebt voltooid.

  Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal.