Afrekenen

Logo Learning is Power | Wit | Transparant

Voor hogere cijfers, meer zelfvertrouwen en minder stress!

Wat is het?

Wat te verwachten:

Onze garanties

Tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie!

Wij geloven zo in de cursus Learning is Power, dat we 90 dagen lang een “Betere Cijfers” garantie bieden. Als de cijfers binnen 3 maanden na het aankopen van onze cursus niet zijn gestegen, storten we zonder problemen het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 100% Risicovrij!

Samenvatting bestelling tonen
€197,00
Product Subtotaal
Learning Is Power  × 1 197,00
Subtotaal 197,00
Totaal 197,00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaling

  • Betalen via PayPal; je kunt betalen met je creditcard als je geen PayPal-account hebt.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Learning Is Power  × 1 197,00
Subtotaal 197,00
Totaal 197,00

“Leren was altijd een groot probleem voor mij. Huiswerkbegeleiding en bijles hielpen wel, maar ik liep steeds tegen dezelfde problemen aan… Totdat ik de cursus Learning is Power uitprobeerde! Na het toepassen van alle methoden en technieken uit de cursus heb ik nooit meer moeite gehad met leren voor mijn toetsen!”

Mark de Wilde – Amsterdam

“Hele duidelijke video’s, goede uitleg en onze zoon (14) vindt het heel makkelijk te begrijpen. Nu hopen we dat hij alles ook toe gaat passen, maar daar lijkt het wel op.

Het enige nadeel is dat sommige onderdelen voor onze zoon enigszins overbodig zijn. Onderwerpen zoals aantekeningen maken en samenvatten heeft hij al onder de knie, maar die video’s kon hij makkelijk overslaan.

Loet Kneepkens – Trustpilot

“Mijn zoon zat iedere dag uren te blokken voor 2 havo. Corona helpt ook niet mee, maar nu kan hij veel gerichter en met meer zelfvertrouwen naar zijn proefwerken. Learning is power is echt de investering waard geweest.”

Wim – Trustpilot

Heel erg tevreden mee! 

Onze dochter kreeg op 2 vwo opeens veel meer moeite met school, omdat het erg veel werd. Ze had daarvoor eigenlijk nooit problemen gehad en daardoor verloor ze een deel van haar zelf vertrouwen.

Vrienden van ons gaven de tip om eens contact op te nemen met Learning is Power, omdat hun dochter er ook veel aan heeft gehad. We hadden het hele verhaal met Tim doorgenomen en begonnen vervolgens met veel vertrouwen aan de cursus.

Ik vind dat er nog wel een aantal dingen aan de ‘lay-out’ van de cursus verbeterd kunnen worden, maar de inhoud (daar ging het ons vooral om) was heel erg goed en duidelijk.

We merkten ook meteen dat onze dochter haar leerwerk anders aan ging pakken en dat de resultaten beter werden. We wisten wel dat ze slim genoeg was om het te halen, maar de manier waarop ze het aanpakte werkte niet meer zo goed als normaal.

Fatima Cangiz – Eindhoven

“De uitleg was zeer duidelijk. Nu komt het punt dat ze alles moet gaan toepassen met hopelijk betere resultaten. Fijn dat als je het even niet meer weet je alles gewoon weer terug kunt kijken.”

Heidi – Trustpilot

“Onze dochter had grote moeite met school. Leren ging moeilijk, maar vooral de motivatie was ver te zoeken… Nadat ze de cursus Learning is Power had gevolgd, werden de cijfers meteen veel beter er werd de motivatie om aan school te werken daardoor ook weer heel groot”

Esther de Vries – Utrecht

“Ik heb Learning is power nu al een tijdje en ik merk echt veel verschil. Toen ik met Learning is Power begon stond ik voor al mijn vakken een 4, nu heb ik het een paar maanden en heb ik gemiddeld een 7 voor elk vak. Learning is power geeft tips, tricks, methodes en oefeningen om beter te leren. Je leert ook veel over jouw eigen brein en hoe alles daar werkt. In het begin was het wel een beetje zoeken waar ik wat kon vinden maar na een paar keer begreep ik heel goed waar ik wat kon vinden.”

Marlies Schults – Leerling