Afrekenen Minicursus – Learning is Power

Learning is Power

Je staat op het punt de beste oplossing voor de slechte cijfers van je kinderen aan te schaffen. Wij gaan er voor zorgen dat ze vanaf nu beter voorbereid zijn, minder stress hebben en zelfverzekerder zijn! Daarnaast zal de middelbare school geen reden tot frustratie in jullie huishouden meer zijn.

Waarom onze cursus?

100% Tevredenheidsgarantie!

Wij geloven zo in de mini cursus van Learning is Power, dat we 30 dagen lang een “niet goed, geld terug” garantie bieden. Als je onze mini cursus aanschaft en niet tevreden bent met de inhoud storten we zonder problemen het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 

Samenvatting bestelling tonen
€67,00
Product Subtotaal
Mini Cursus - Learning is Power  × 1 67,00
Subtotaal 67,00
Totaal 67,00
Investeer NU in de toekomst van je puber(s)!
Bij deze bieden we onze volledige cursus Learning is Power aan voor maar €247! De mini cursus die je nú wilt bestellen zit automatisch in de volledige cursus verwerkt. Plus nog 6 andere modules, waarin we jouw puber(s) ALLES leren wat ze moeten weten om de best mogelijke schoolresultaten te halen én daarnaast genoeg vrije tijd te hebben om de dingen te doen die ze leuk vinden. De waarde van deze cursus is €955 en we bieden hem nu voor maar €247 aan! (Verderop deze pagina zie je waar de cursus uit bestaat.) Dus laat deze kans niet liggen.

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaling

  • Betalen via PayPal; je kunt betalen met je creditcard als je geen PayPal-account hebt.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Mini Cursus - Learning is Power  × 1 67,00
Subtotaal 67,00
Totaal 67,00

KUN JE NIET BETALEN, omdat de betaalsectie blijft laden? Ververs de pagina dan een keer! Als het daarna nog steeds niet lukt, neem dan contact met ons op.

Dit is wat je krijgt in de volledige cursus:

  • 6 Modules met Ontzettend Waardevolle, Online Training. (Waarde = €680)
  • Levenslange Toegang én Toegang tot alle Video’s die in de Toekomst Toegevoegd Worden.
  • BONUS: Stress Voorkomen en Omgaan met Stress. (€75)
  • Bonus: Faalangst Voorkomen en Met Faalangst Omgaan. (€75)
  • BONUS: Snellezen Pro: Lees Sneller Dan Ooit en Houdt Zeeën van Tijd Over. (€50)
  • BONUS: Resultaten Evalueren: Blijf Jezelf Verbeteren om Steeds hogere punten te Halen!
  • Totale Waarde van €955 nu Tijdelijk Voor Maar €247!!

“Leren was altijd een groot probleem voor mij. Huiswerkbegeleiding en bijles hielpen wel, maar ik liep steeds tegen dezelfde problemen aan… Totdat ik de cursus Learning is Power uitprobeerde! Na het toepassen van alle methoden en technieken uit de cursus heb ik nooit meer moeite gehad met leren voor mijn toetsen!”

Mark de Wilde – Amsterdam

“Onze dochter had grote moeite met school. Leren ging moeilijk, maar vooral de motivatie was ver te zoeken… Nadat ze de cursus Learning is Power had gevolgd, werden de cijfers meteen veel beter er werd de motivatie om aan school te werken daardoor ook weer heel groot”

Esther de Vries – Utrecht

Veel Gestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

De cursus is voor ALLE middelbare scholieren bedoeld! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus natuurlijk de meeste progressie boeken, maar de cursus is ook ontzettend hulpvol voor leerlingen die nu al goede punten halen. 

Iedereen die nu al goede punten haalt, kan door de cursus die punten verder verbeteren. Het grootste voordeel is echter dat ze de goeie resultaten in minder tijd kunnen behalen en dus meer vrije tijd zullen hebben.

Daarnaast worden in de cursus methoden, technieken, tips & tricks behandeld die iedereen de rest van zijn/haar leven zal kunnen gebruiken op het moment dat ze nieuwe dingen moeten leren.

De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren.

Absoluut NIET! We leren onze cursisten om hele duidelijke doelen te stellen, bijvoorbeeld een 7 voor hun komende proefwerk Nederlands, en vervolgens leren we ze dat doel zo efficiënt en effectief mogelijk te halen. Maar de doelen bepalen ze uiteindelijk zelf.

Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn oprecht begaan met het succes van onze cursisten, dus als je na 30 dagen niet tevreden bent, kom je in aanmerking voor de “niet goed, geld terug” garantie.

LET OP! Deze garantie is alleen van toepassing als je niet meer dan 40% van de cursus hebt voltooid.

Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar dat is maar één keer; nadat ze zich de methoden en technieken hebben aangeleerd en aangewend, ‘verdienen’ ze de geïnvesteerde tijd tijdens hun schoolleven én daarna MINSTENS 100x terug. Minstens!

Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal.