Learning is Power!

Een bewezen methode voor middelbare scholieren, om zo efficiënt en effectief mogelijk te 'leren leren'. Een online cursus, waarin we jouw puber(s) stap-voor-stap en van A tot Z leren hoe ze moeten leren... voor de allerbeste resultaten én zoveel mogelijk vrije tijd!

Duidelijke uitleg

Uitgebreide uitleg met duidelijke voorbeelden!

Makkelijk toepasbaar

Alles is meteen toe te passen, voor de snelste resultaten!

Bewezen methoden

In de praktijk bewezen methoden, technieken, tips & tricks!

Ben jij op zoek naar een LANGE TERMIJN OPLOSSING voor de problemen van je kind(eren) op de middelbare school?

Géén korte termijn hulp, zoals huiswerkbegeleiding en bijles.

Klinkt dit als jou? Je wilt er voor zorgen dat je puber betere cijfers haalt, genoeg vrije tijd heeft en dat school geen reden voor frustratie in jullie huishouden is.

Maar je hebt geen idee hoe je daarvoor moet zorgen?

Je stelt jezelf vragen als… Hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn puber betere cijfers haalt? Hoe zorg ik er voor dat mijn puber genoeg motivatie heeft om zélf aan school te gaan werken? Waarom kost het mijn puber zoveel moeite om zich te concentreren tijdens het leren?

En de misschien wel de belangrijkste vraag: Hoe krijg ik die constante frustratie over school uit mijn huis?!

Want als er iets vervelend is, dan is het wel een slechte band met je zoon of dochter door school. En als je niet oppast, zal die band voor altijd beschadigd blijven door de middelbare school.

Je wilt een BEWEZEN METHODE om er voor te zorgen dat je kind de best mogelijke resultaten haalt, maar niks aan plezier in hoeft te leveren.

Tim Segers, oprichter & eigenaar Learning is Power | leren leren | Samen gaan we de cijfers verbeteren.

Ik leer jouw puber de geheime formule 
die ik, Tim Segers, heb gebruikt om
zonder moeite mijn VMBO, HAVO,
VWO én UNIVERSITAIRE diploma te halen.

Wij helpen leerlingen met 'leren leren' | Zo kun jij je cijfers verbeteren.

Wat is het geheim dat succesvolle leerlingen gebruiken om zich op school te onderscheiden van de anderen?

Wat is het verschil tussen de leerling die met gemak alleen maar 8’en haalt en de leerling die met alle moeite van de wereld een 5 of 6 haalt?

Is het intelligentie?

Nee, het heeft vrijwel niks met IQ te maken.

Alle succesvolle leerlingen werken met hun eigen vertrouwde systeem, waarvan ze weten dat het werkt, zodat ze keer op keer goede cijfers kunnen halen.

In plaats van elke keer maar weer kijken hoe je het aan gaat pakken…

…kunnen leerlingen 100x beter een bewezen systeem volgen, waarvan ze weten dat het ALTIJD werkt!

En dat is nou precies wat onze online cursus “Learning is Power” is.

Een BEWEZEN systeem, dat letterlijk elke middelbare scholier kan gebruiken om de best mogelijke resultaten te halen. Uitgelegd in diepgaande video’s, met methoden die stap-voor-stap worden uitgelegd en meteen toegepast kunnen worden!

Waarom hebben we Learning is Power gemaakt?

Wij vinden dat elke leerling recht heeft op goede cijfers én daarnaast genoeg vrije tijd.

Maar het halen van goede cijfers is voor lang niet iedereen makkelijk…

Veruit de meeste leerlingen hebben moeite met leren, omdat niemand ze ooit heeft geleerd HOE ze dat moeten doen.

Dus vonden wij het belangrijk dat er een manier was voor leerlingen, om te “leren leren”.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat leerlingen hun vrijheid zoveel mogelijk behouden.

Daarom hebben we een online cursus gemaakt, waarin we iedere middelbare scholier leren, hoe ze het beste en het snelste kunnen leren.

Waarin we ALLE informatie bespreken die pubers nodig hebben om op de middelbare school, met twee vingers in neus, goede cijfers te kunnen halen. 

Waarom is het belangrijk dat de cursus online is? Omdat jouw kind op die manier veel meer vrijheid behoud en daardoor veel eerder bereidt is om serieus met de stof aan de gang te gaan. Ze kunnen de cursus namelijk waar en wanneer ze willen bekijken.

Én ze kunnen alle video’s zo vaak als ze willen bekijken! Daardoor zullen ze (in tegenstelling tot een “normale” cursus) altijd toegang hebben tot de kennis en niks vergeten! 

Hoe werkt de cursus Learning is Power?

Oké, hoe werkt die cursus van jullie dan precies?

Zoals we hierboven al hebben besproken is het een online cursus, maar wat houdt dat nou precies in?

Dat wil zeggen dat de cursus bestaat uit meer dan 30 video’s, die onze cursisten hier op de website kunnen bekijken.

Daardoor hebben ze altijd en overal toegang tot de informatie en het grote voordeel daarvan is dat ze bijvoorbeeld tijdens het leren een van de methoden uit de cursus terug kunnen kijken, zodat ze alles zo goed mogelijk toe kunnen passen.

De cursus bestaat dus uit meer dan 30 video’s en duurt in totaal meer dan 5 uur.

Alles Van Doelen Stellen, Plannen, Motivatie, Mindset, Faalangst, Stress en Het Evalueren Van Je Resultaten, Tot de Kern Van Leren, Namelijk het Binnenkomen, Begrijpen, Onthouden en Toepassen Van Informatie

De cursisten hebben de vrijheid om te bepalen wanneer en in welk tempo ze de cursus willen volgen. We kunnen ons voorstellen dat jij als ouder wilt dat ze de cursus zo snel mogelijk helemaal doornemen, maar je ziet vaak dat de cursisten de stof beter onthouden als ze alles in hun eigen tempo doorlopen.

zoals gezegd staat de volledige cursus op onze website. Je maakt tijdens het afrekenen een account aan, waarmee je in kunt loggen om toegang te krijgen tot alle video’s.

Verder zit er een duidelijke opbouw in de video’s. Met andere woorden, we bouwen steeds voort op de informatie die al in eerdere video’s is besproken. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de video’s door elkaar te bekijken.

Nog steeds geen idee wat je er van moet verwachten?

NOG GEEN IDEE…

De kans is groot dat je nog steeds niet precies weet wat je van onze cursus kunt verwachten. Wat wij aanbieden is namelijk vrij uniek.

Daarom kun je beginnen met het bekijken van onze GRATIS ‘test video’. Dit is de eerste video van de cursus en geeft je een idee van hoe de video’s in elkaar zitten en hoe de informatie wordt gepresenteerd.

We behandelen in deze video echter geen inhoudelijke informatie. Als je daar een idee van wilt krijgen, moet je bij een van onze losse video’s zijn! Daarover vertellen we je hieronder meer!

PLANNEN

In onze losse video over plannen behandelen we 4 overkoepelende onderwerpen. Namelijk, waarom plannen belangrijk is (1), waar een goede planning aan moet voldoen (2), hoe je er voor zorgt dat je je planning ook daadwerkelijk uitvoert (3) en waarom wij een papieren agenda aanraden in tegenstelling tot een digitale (4).

Deze losse video kost maar €9,99 en je koopt hem hier!

MOTIVATIE 

Onze video over motivatie begint hetzelfde als de video over plannen. In dit geval met de vraag waarom motivatie belangrijk is. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat onze cursisten weten waarom we bepaalde onderwerpen bespreken. 

Vervolgens leggen we in deze video uit wat motivatie is en wat het verschil tussen intrinsieke en extrinsieke motivatie is. Daarna hebben we het over de vraag wat discipline is en wat het met motivatie te maken heeft. En als laatste bespreken we 11 tips die er voor zullen zorgen dat je puber zichzelf altijd kan motiveren om aan school te werken.

DOELEN STELLEN 

Als je het ons vraagt is dit een van de belangrijkste onderwerpen uit onze cursus. Het is namelijk heel erg belangrijk dat middelbare scholieren duidelijke doelen kunnen stellen, waar ze vervolgens gericht naar toe kunnen werken.

Ook deze video begint natuurlijk weer met de vraag waarom het stellen van doelen belangrijk is. Daarna bespreken we aan welke voorwaarden een goed doel allemaal moet voldoen. 

Vervolgens behandelen we hoe je doelen kunt stellen die bij je passen en hoe je grote doelen op kunt delen in zogenaamde sub-doelen. Als vijfde bespreken we hoe je er voor zorgt dat je je doel ook daadwerkelijk behaalt en als laatste bespreken we hoe de doelen van onze cursisten zich in de loop der tijd kunnen ontwikkelen.

MINI CURSUS 

In de mini cursus van Learning is Power behandelen we de volledige basis van efficiënt en effectief leren. Daartoe behoren de onder andere de hierboven besproken video’s over het stellen van doelen, het plannen van leer- en huiswerk én jezelf altijd kunnen motiveren om aan school te werken.

Daarnaast bespreken we bijvoorbeeld waarom ‘leren leren’ belangrijk is. Behandelen we hoe onze hersenen werken en hoe je je hersenen optimaal in kunt zetten om informatie te begrijpen, te onthouden en toe te kunnen passen op een toets. Én bespreken we wat je mindset is, waarom je mindset belangrijk is en hoe onze cursisten er voor zorgen dat ze zichzelf een mindset aan meten, waarmee ze zichzelf er van overtuigen dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen!

Dit bespreken we allemaal in 7 video’s die in totaal ongeveer 1 uur en 20 minuten duren. Na het volgen van deze mini cursus zullen onze cursisten alle basis elementen van ‘leren leren’ bezitten en zullen de schoolresultaten daardoor al veel beter gaan worden. 

De mini cursus is voor 95% hetzelfde als de introductie module van de volledige cursus, heeft een totale waarde van €150 en is hier voor maar €37 te koop! 

Nog steeds geen idee wat je er van moet verwachten?

PLANNEN (2)

In onze losse video over plannen behandelen we 4 overkoepelende onderwerpen. Namelijk, waarom plannen belangrijk is (1), waar een goede planning aan moet voldoen (2), hoe je er voor zorgt dat je je planning ook daadwerkelijk uitvoert (3) en waarom wij een papier agenda aanraden in tegenstelling tot een digitale (4).

Deze losse video kost maar €9,99 en je koopt hem hier!

DOELEN STELLEN (4)

Als je het ons vraagt is dit een van de belangrijkste onderwerpen uit onze cursus. Het is namelijk heel erg belangrijk dat middelbare scholieren duidelijke doelen kunnen stellen, waar ze vervolgens gericht naar toe kunnen werken.

Ook deze video begint natuurlijk weer met de vraag waarom het stellen van doelen belangrijk is. Daarna bespreken we aan welke voorwaarden een goed doel allemaal moet voldoen. 

Vervolgens behandelen we hoe je doelen kunt stellen die bij je passen en hoe je grote doelen op kunt delen in zogenaamde sub-doelen. Als vijfde bespreken we hoe je er voor zorgt dat je je doel ook daadwerkelijk behaalt en als laatste bespreken we hoe de doelen van onze cursisten zich in de loop der tijd kunnen ontwikkelen.

NOG GEEN IDEE… (1)

De kans is groot dat je nog steeds niet precies weet wat je van onze cursus kunt verwachten. Wat wij aanbieden is namelijk vrij uniek.

Daarom kun je beginnen met het bekijken van onze GRATIS ‘test video’. Dit is de eerste video van de cursus en geeft je een idee van hoe de video’s in elkaar zitten en hoe de informatie wordt gepresenteerd.

We behandelen in deze video echter geen inhoudelijke informatie. Als je daar een idee van wilt krijgen, moet je bij een van onze losse video’s zijn! Daarover vertellen we je in deze sectie meer!


MOTIVATIE (3)

Onze video over motivatie begint hetzelfde als de video over plannen. In dit geval met de vraag waarom motivatie belangrijk is. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat onze cursisten weten waarom we bepaalde onderwerpen bespreken. 

Vervolgens leggen we in deze video uit wat motivatie is en wat het verschil tussen intrinsieke en extrinsieke motivatie is. Daarna hebben we het over de vraag wat discipline is en wat het met motivatie te maken heeft. En als laatste bespreken we 11 tips die er voor zullen zorgen dat je puber zichzelf altijd kan motiveren om aan school te werken.

MINI CURSUS (5)

In de mini cursus van Learning is Power behandelen we de volledige basis van efficiënt en effectief leren. Daartoe behoren de onder andere de hierboven besproken video’s over het stellen van doelen, het plannen van leer- en huiswerk én jezelf altijd kunnen motiveren om aan school te werken.

Daarnaast bespreken we bijvoorbeeld waarom ‘leren leren’ belangrijk is. Behandelen we hoe onze hersenen werken en hoe je je hersenen optimaal in kunt zetten om informatie te begrijpen, te onthouden en toe te kunnen passen op een toets. Én bespreken we wat je mindset is, waarom je mindset belangrijk is en hoe onze cursisten er voor zorgen dat ze zichzelf een mindset aan meten, waarmee ze zichzelf er van overtuigen dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen!

Dit bespreken we allemaal in 7 video’s die in totaal ongeveer 1 uur en 20 minuten duren. Na het volgen van deze mini cursus zullen onze cursisten alle basis elementen van ‘leren leren’ bezitten en zullen de schoolresultaten daardoor al veel beter gaan worden. 

De mini cursus is voor 95% hetzelfde als de introductie module van de volledige cursus, heeft een totale waarde van €150 en is hier voor maar €37 te koop! 

Online cursussen zijn de toekomst!

De voordelen van een online cursus...

We hebben hierboven al besproken wat een online cursus inhoudt. Maar je bent misschien wel benieuwd naar de voordelen van een online cursus ten opzichte van een “normale” of “face-to-face” cursus of workshop.

Wij vergeten helemaal niets!

Ten eerste is het bij een online cursus veel  makkelijker om er voor te zorgen dat je niks vergeet te bespreken. De cursus is opgenomen, vele malen bekeken om er zeker van te zijn dat alles op de goede manier wordt verteld en op de juiste manier overkomt. Daarnaast kunnen we op die manier garanderen dat alle stof wordt besproken en er dus niks wordt vergeten.

Bij een “normale” cursus of workshop is het heel goed mogelijk dat de docent dingen vergeet of niet duidelijk uitlegt.

Zoveel herhalen als je maar wilt

Het tweede voordeel van een online cursus is dat cursisten de stof honderden keren kunnen herhalen als dat nodig is. Ze kunnen de cursus zo vaak als ze willen terug kijken en er op die manier zeker van zijn dat ze alle stof, altijd goed toe kunnen passen.

Als cursisten twee maanden na het volgen van een “normale” cursus informatie zijn vergeten, dan kunnen ze die informatie met geen mogelijkheid meer terug vinden of herhalen.

Onze cursisten behouden hun vrijheid

Daarnaast hebben cursisten volledige vrijheid bij het volgen van een online cursus. Als ze tijdens het kijken van de video’s merken dat de concentratie minder wordt, kunnen ze een pauze nemen, om er voor te zorgen dat ze vervolgens weer met volledige concentratie aan de slag kunnen met de stof.

Én ze kunnen zelf bepalen wanneer ze de cursus willen volgen. Sommige leerlingen leren beter in de ochtend, sommige leren beter in de middag of avond. Bij een “normale” cursus zit je puber vast aan vaste tijden, waardoor de kans heel groot is dat ze niet genoeg concentratie hebben om alles op te slaan.

Ook zorgt het gebrek aan vrijheid ervoor dat je puber geen zin heeft om de cursus te volgen. Pubers volgen liever een online cursus, lekker vanuit huis, wanneer ze willen, waar ze willen, hoe ze willen, zonder dat ze aan allerlei factoren, zoals tijdstip en locatie, vast zitten. Geloof je ons niet? Vraag het ze dan!

Hoe vele malen falen er toe heeft geleidt
dat wij een systeem hebben ontworpen,
waarmee iedereen, op elk schoolniveau
goede cijfers kan halen!

Waarom is een online cursus "leren leren" beter dan huiswerkbegeleiding en bijles?

Lange termijn oplossing

We beginnen met de belangrijkste reden. Een cursus “leren leren” is een lange termijn oplossing voor de problemen die pubers op de middelbare school tegen komen, zoals slechte cijfers, weinig motivatie en moeite met concentratie.

Tijdens het volgen van een cursus “leren leren” leren ze namelijk verschillende methoden, technieken, tips & tricks die ze tijdens het leren voor proefwerken, repetities en so’s toe kunnen passen. Op die manier kunnen ze de informatie zo goed en zo snel mogelijk begrijpen, onthouden en toepassen.

Wat is 'leren leren'? Waarom is een cursus leren leren beter dan bijles en/of huiswerkbegeleiding?

Korte termijn hulpmiddelen

Huiswerkbegeleiding en bijles zijn daarentegen allebei korte termijn hulpmiddelen. Want hoewel ze allebei op de korte termijn goed kunnen helpen, lossen ze de problemen op de lange termijn niet op. Daardoor heeft je puber volgende week, volgende maand én volgend jaar weer huiswerkbegeleiding of bijles nodig, om zijn of haar zaakjes op orde te krijgen.

Bij het volgen van een cursus leren pubers wél hoe ze een bepaald onderdeel van wiskunde beter kunnen begrijpen, hoe ze die moeilijke Engelse woorden snel kunnen onthouden en hoe ze die lastige Duitse grammatica toe kunnen passen.

En nogmaals, huiswerkbegeleiding en bijles kunnen goed werken, maar ze lossen de problemen niet op. Daarvoor heeft je puber een lange termijn oplossing nodig!

Online cursus geeft vrijheid

De tweede reden is dat een online cursus veel meer vrijheid geeft aan je puber. Bijles en huiswerkbegeleiding zijn altijd op een bepaald tijdstip, op een bepaalde locatie. Daar heeft je puber weinig over te zeggen en dat gebrek aan vrijheid zorgt ervoor dat ze er met tegenzin naartoe gaan, waardoor de kans veel kleiner is dat ze goed gefocust en geconcentreerd met school bezig zijn.

Een online cursus geeft ze veel meer vrijheid, omdat ze zelf kunnen bepalen waar, wanneer en hoe vaak ze de video’s willen bekijken. Daardoor is de motivatie om er aan te werken honderden keren groter. Netflix is niet voor niets veel populairder geworden dan de bioscoop. Het geeft namelijk veel meer VRIJHEID!

Dat mag wat kosten zeker?..

De derde en laatste reden zijn de kosten. Huiswerkbegeleiding kost gemiddeld tussen de €230 en €450 PER MAAND! Bijles kost gemiddeld tussen de €15 en €35 per uur (afhankelijk van de ervaring van de docent). En die bedragen tikken natuurlijk al snel aan, als je uit gaat van 9 tot 10 schoolmaanden per jaar. Daarbij komt dus ook nog eens dat het korte termijn oplossingen zijn en het probleem dus niet bij de wortel aanpakken.

Een online cursus is daarentegen een eenmalige aankoop, waar je vervolgens levenslang gebruik van kunt maken én dat het probleem WÉL bij de wortel aanpakt. Die eenmalige kosten van een online cursus zijn dan wel hoger dan bij huiswerkbegeleiding of bijles, maar op de lange termijn zul je er juist DUIZENDEN EURO’S MEE BESPAREN!

DE LEARNING IS POWER "SNEAK PEEK"

6 DIEPGAANDE MODULES OVER HET COMPLETE, BEWEZEN SYSTEEM EFFICIËNT EN EFFECTIEF LEREN + 4 EXTRA VIDEO'S OVER BIJVOORBEELD FAALANGST

MODULE 1

INTRODUCTIE!

Mac donkere screensaver

We beginnen met de introductie module. We leggen uit hoe de cursus werkt en wat de cursisten moeten doen om alles uit de cursus te halen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de kans op succes met dit soort introductie video’s het grootst is.

Daarnaast bespreken we in deze module ook de basis onderdelen van het efficiënt en effectief leren, namelijk mindset, motivatie, het stellen van doelen, de werking van hersenen en natuurlijk plannen.

MODULE 2

BINNENKOMEN

Mac donkere screensaver

Dit is de eerste stap in het leerproces. De informatie die leerlingen moeten leren, moet namelijk op de een of andere manier binnen komen.

In deze module bespreken we hoe je die informatie zo goed én zo snel mogelijk binnen krijgt. Bijvoorbeeld door je perfect voor te bereiden op het leerwerk en ervoor te zorgen dat je je altijd en overal goed kunt concentreren.

Bijna alle leerlingen verspillen zeeën van tijd bij deze stap in het leerproces. Tijd die je met hele simpele tips kunt besparen. Daarnaast is de eerste stap tijdens het leren natuurlijk cruciaal voor het halen van een goed resultaat. Daarom leggen we in deze module uit hoe je die eerste stap zo goed mogelijk zet!

MODULE 3

BEGRIJPEN

Mac donkere screensaver

Nadat je de eerste stap in het leerproces hebt gezet, is het natuurlijk belangrijk dat je alles wat je leert, ook echt begrijpt.

Daarom staat de derde module volledig in het teken van het begrijpen van de informatie die leerlingen voor een toets moeten leren.

Gelukkig delen we in deze module onze beste methoden en technieken om ervoor te zorgen dat je alles kunt leren begrijpen. Op die manier voorkom je namelijk dat je de stof wel binnen krijgt, maar uiteindelijk niet kunt gebruiken op de toets, omdat je er niks van begrijpt.

Begrijpen is lang niet altijd even makkelijk voor een leerling. Daarom is het ook zo extreem belangrijk dat je verschillende manieren kunt gebruiken om de vaak ingewikkelde stof op de middelbare school ALTIJD te kunnen begrijpen. Maar gelukkig leren onze cursisten dat in deze module!

MODULE 4

ONTHOUDEN

Mac donkere screensaver

Module 4 staat in het teken van misschien wel de BELANGRIJKSTE stap in het leerproces, namelijk het onthouden van alle informatie die je moet leren. Natuurlijk moet je voor deze stap eerst de stof binnen krijgen en begrijpen. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je alles onthoudt.

Hoe krijg je informatie van je werkgeheugen naar je lange termijn geheugen?
Hoe vaak moet je stof herhalen om alles goed te onthouden?
Waarom zorgt het oefenen van de stof ervoor dat je alles onthoudt?

Dit zijn een paar van de vragen die we in deze module beantwoorden. Daarnaast delen we wederom al onze tips & tricks om er voor te zorgen dat het onthouden van informatie een eitje wordt, zoals bijvoorbeeld de methode van Loci…

MODULE 5

TOEPASSEN

Mac donkere screensaver

Het “moment suprême” is aangebroken. Het moment waar het al die tijd om ging. De toets staat voor de deur, maar hoe zorg je er nou voor dat je geen black-out krijgt…?

In deze module bespreken we hoe je er als leerling voor zorgt dat al je harde werk tijdens de voorbereiding niet voor niets is geweest.

Het moeilijkste gedeelte zit er op dit moment al op, je hebt je goed voorbereid, je begrijpt alle stof, je hebt alles onthouden, dus de toets is enkel nog een formaliteit. Even die voldoende ophalen en dan weer lekker tijd om leuke dingen te doen.

Maar in deze laatste kern module bespreken we dus nog hoe onze cursisten voorkomen dat ze foutjes maken tijdens hun toets. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

MODULE 6

HOE NU VERDER?

Mac donkere screensaver

Wat hebben we allemaal besproken? Hoe kun je alles toe gaan passen? Hoe moet je nu verder?

Dat zijn de vragen die we in deze module bespreken. Nu dat we alle stof hebben besproken is het de bedoeling dat de cursisten alles ook daadwerkelijk toe gaan passen. Beetje zonde van de tijd anders hè…

Geen zorgen. Alle informatie uit de cursus spreekt voor zich en is ontzettend makkelijk toe te passen, omdat alles stap-voor-stap wordt uitgelegd met het gebruik van voorbeelden.

Toepassen wordt een eitje, leren wordt een eitje, goede resultaten halen wordt een eitje, de middelbare school wordt een eitje.

EXTRA MODULE

GEEF ME DIE EXTRA'S!

Mac donkere screensaver

Alle kern elementen van het efficiënt en effectief leren hebben we besproken.

Maar dat betekent niet dat we klaar zijn. Als je het ons vraagt zijn er namelijk nog een aantal belangrijke onderwerpen die behandeld moeten worden.

De belangrijkste daarvan zijn faalangst en stress. 2 van de vervelendste gevolgen van de middelbare school.

In deze laatste module bespreken we onder andere hoe je zowel faalangst, als stress onder controle kunt krijgen en op de lange termijn zelfs helemaal uit je leven kunt verdrijven.

Daarnaast behandelen we bijvoorbeeld ook hoe je als leerling je resultaten het beste kunt evalueren, om jezelf op die manier constant te kunnen verbeteren. En gaan we extra diep in op hoe je als leerling zo snel mogelijk kunt lezen, om binnen no-time door de stof heen te vliegen!

Waarom is dit iets voor mijn puber?

Waar bijles en huiswerkbegeleiding korte termijn hulpmiddelen zijn, is onze cursus een absolute lange termijn OPLOSSING. ALLE methoden, technieken, tips & tricks die wij je puber leren, zijn de rest van hun leven toe te passen, bij alles wat ze moeten leren.

Jullie krijgen levenslang toegang tot de cursus. Met andere woorden, de cursus kan zo vaak als je wilt bekeken worden.

De cursus wordt constant geüpdatet en je hebt automatisch toegang tot de nieuwste video’s.

Daarnaast is de cursus volledig online, dus kunnen je kind(eren) hem waar en wanneer ze willen kijken. Thuis, op school, in de auto, in het buitenland… OVERAL.

We leren jouw puber alleen maar bewezen methoden, technieken tips & tricks. Zodat je er zeker van kunt zijn dat alles ook daadwerkelijk in de praktijk werkt.

De cursus bevat ALLES dat je kind(eren) moeten weten om met gemak goede cijfers te kunnen halen en de middelbare school zonder stress door te komen.

Wat doet je puber liever? Óf elke week meerdere keren naar bijles of huiswerkbegeleiding OP VASTE TIJDEN. Óf waar en wanneer ze zelf willen deze cursus volgen.

12+

JAREN GESPECIALISEERDE KENNIS VERTAALD NAAR TOEPASBARE METHODEN

30+

STAP-VOOR-STAP VIDEO TUTORIALS

6

KERN MODULES & 4 EXTRA’S

Veel Gestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

De cursus is voor ALLE middelbare scholieren bedoeld! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus natuurlijk de meeste progressie boeken, maar de cursus is ook ontzettend hulpvol voor leerlingen die nu al goede punten halen. 

Iedereen die nu al goede punten haalt, kan door de cursus die punten verder verbeteren. Het grootste voordeel is echter dat ze de goeie resultaten in minder tijd kunnen behalen en dus meer vrije tijd zullen hebben.

Daarnaast worden in de cursus methoden, technieken, tips & tricks behandeld die iedereen de rest van zijn/haar leven zal kunnen gebruiken op het moment dat ze nieuwe dingen moeten leren.

De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren.

Absoluut NIET! We leren onze cursisten om hele duidelijke doelen te stellen, bijvoorbeeld een 7 voor hun komende proefwerk Nederlands, en vervolgens leren we ze dat doel zo efficiënt en effectief mogelijk te halen. Maar de doelen bepalen ze uiteindelijk zelf.

Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn oprecht begaan met het succes van onze cursisten, dus als je na 14 dagen niet tevreden bent, kom je in aanmerking voor de “niet goed, geld terug” garantie.

LET OP! Deze garantie is alleen van toepassing als je niet meer dan 40% van de cursus hebt voltooid.

Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar dat is maar één keer; nadat ze zich de methoden en technieken hebben aangeleerd en aangewend, ‘verdienen’ ze de geïnvesteerde tijd tijdens hun schoolleven én daarna MINSTENS 100x terug. Minstens!

Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal.