Besteed je uren aan het leren, maar vallen je cijfers toch tegen?

Dan is de cursus ‘Leren Leren’ van Learning is Power zeker iets voor jou!

Hierin leer je verschillende leermethoden, -strategieën, tips & tricks voor betere cijfers en meer zelfvertrouwen in jouw leerproces.

Student Thuis Leren Leren | Learning is Power

Besteed je uren aan het leren, maar vallen je cijfers toch tegen?

Dan is de cursus ‘Leren Leren’ van Learning is Power zeker iets voor jou!

Hierin leer je verschillende leermethoden, -strategieën, tips & tricks voor betere cijfers en meer zelfvertrouwen in jouw leerproces.

Student Thuis Leren Leren | Learning is Power

30 Dagen ‘Niet Goed, Geld Terug’
Garantie

Is 'leren leren' iets voor jullie? 📈

Herken jij de situatie van jouw kind in één of meer van de van de volgende stellingen? Dan zal onze cursus de perfecte oplossing zijn voor jullie problemen:

Herken jij de situatie van je kind hierin? Dan kunnen wij jullie zeker helpen! Samen kunnen we al binnen 2 weken de cijfers verbeteren! Daarnaast krijgt je kind meer zelfvertrouwen, weet beter hoe hij of zij moet leren en houdt meer vrije tijd over! 

Onze klanten aan het woord 💭

“Leren was altijd een groot probleem voor mij. Huiswerkbegeleiding en bijles hielpen wel, maar ik liep steeds tegen dezelfde problemen aan… Totdat ik de cursus Learning is Power uitprobeerde! Na het toepassen van alle methoden en technieken uit de cursus heb ik nooit meer moeite gehad met leren voor mijn toetsen!”

Mark de Wilde – Amsterdam

“Hele duidelijke video’s, goede uitleg en onze zoon (14) vindt het heel makkelijk te begrijpen. Nu hopen we dat hij alles ook toe gaat passen, maar daar lijkt het wel op.

Het enige nadeel is dat sommige onderdelen voor onze zoon enigszins overbodig zijn. Onderwerpen zoals aantekeningen maken en samenvatten heeft hij al onder de knie, maar die video’s kon hij makkelijk overslaan.

Loet Kneepkens – Trustpilot (4 sterren)

“Mijn zoon zat iedere dag uren te blokken voor 2 havo. Corona helpt ook niet mee, maar nu kan hij veel gerichter en met meer zelfvertrouwen naar zijn proefwerken. Learning is power is echt de investering waard geweest.”

Wim – Trustpilot (5 sterren)

Heel erg tevreden mee! 

Onze dochter kreeg op 2 vwo opeens veel meer moeite met school, omdat het erg veel werd. Ze had daarvoor eigenlijk nooit problemen gehad en daardoor verloor ze een deel van haar zelf vertrouwen.

Vrienden van ons gaven de tip om eens contact op te nemen met Learning is Power, omdat hun dochter er ook veel aan heeft gehad. We hadden het hele verhaal met Tim doorgenomen en begonnen vervolgens met veel vertrouwen aan de cursus.

Ik vind dat er nog wel een aantal dingen aan de ‘lay-out’ van de cursus verbeterd kunnen worden, maar de inhoud (daar ging het ons vooral om) was heel erg goed en duidelijk.

We merkten ook meteen dat onze dochter haar leerwerk anders aan ging pakken en dat de resultaten beter werden. We wisten wel dat ze slim genoeg was om het te halen, maar de manier waarop ze het aanpakte werkte niet meer zo goed als normaal.

Fatima Cangiz – Eindhoven

“De uitleg was zeer duidelijk. Nu komt het punt dat ze alles moet gaan toepassen met hopelijk betere resultaten. Fijn dat als je het even niet meer weet je alles gewoon weer terug kunt kijken.”

Heidi – Trustpilot (4 sterren)

“Onze dochter had grote moeite met school. Leren ging moeilijk, maar vooral de motivatie was ver te zoeken… Nadat ze de cursus Learning is Power had gevolgd, werden de cijfers meteen veel beter er werd de motivatie om aan school te werken daardoor ook weer heel groot”

Esther de Vries – Utrecht

“Ik heb Learning is power nu al een tijdje en ik merk echt veel verschil. Toen ik met Learning is Power begon stond ik voor al mijn vakken een 4, nu heb ik het een paar maanden en heb ik gemiddeld een 7 voor elk vak. Learning is power geeft tips, tricks, methodes en oefeningen om beter te leren. Je leert ook veel over jouw eigen brein en hoe alles daar werkt. In het begin was het wel een beetje zoeken waar ik wat kon vinden maar na een paar keer begreep ik heel goed waar ik wat kon vinden.”

Marlies Schults – Leerling

Dit kun je van Learning is Power verwachten!

Hogere cijfers | Learning is Power

Hogere cijfers

Minder stress | Learning is Power | Cijfers verbeteren door te Leren Leren

Minder stress

Betere focus en concentratie | Learning is Power | Leren leren; zo kun je je cijfers verbeteren!

Betere focus en concentratie

Beter leren | Learning is Power

Makkelijker en sneller leren

Minder frustratie | Learning is Power | Cijfers verbeteren, door te leren leren

Minder frustratie

Balans tussen school en vrije tijd | Learning is Power | Leren leren; zo kun je je cijfers verbeteren!

Balans tussen school en vrije tijd

Meer zelfvertrouwen | Learning is Power | zo kun je je cijfers verbeteren!

Meer zelfvertrouwen

Geen ruzie meer | Learning is Power | cijfers verbeteren, door te leren leren

Geen ruzie meer

Zelfstandiger werken | Learning is Power | cijfers verbeteren, door te leren leren

Zelfstandiger werken

Waarom 'Leren Leren' beste investering is, die je in je kind kunt doen ⬇️

Stel je voor, een oplossing waardoor je niet meer hoeft te stressen over de vraag of je kind weer thuis gaat komen met een hoop slechte cijfers.

Een oplossing die je kind voorbereidt op hun toekomstige school-uitdagingen.

In tegenstelling tot huiswerkbegeleiding of bijlessen, die alleen gericht zijn op de korte termijn, is een cursus ‘Leren Leren’ namelijk een investering voor de lange termijn.

Onze cursus geeft je kind de vaardigheden om zelfstandig te studeren, zichzelf te motiveren en zich te concentreren, ongeacht het onderwerp of niveau.

Geen momenten van stress, frustratie of tranen over schoolwerk meer, maar een kind dat zelfverzekerd is in zijn of haar studievermogen.

Betere cijfers halen gaat namelijk niet over IQ.

Het gaat over het creëren van een leerroutine waar je op kunt vertrouwen. Een leerroutine waarvan je weet dat die ALTIJD zal werken.

Dat is wat ‘Leren Leren’ voor jouw kind kan betekenen.

Tim Segers, oprichter & eigenaar Learning is Power | leren leren | Samen gaan we de cijfers verbeteren.

Wij helpen middelbare scholieren met ‘Leren Leren’. Voor betere cijfers, meer zelfvertrouwen en minder frustratie. Op alle niveau’s en voor alle vakken. VMBO, HAVO ÉN VWO!

Wij helpen leerlingen met 'leren leren' | Zo kun jij je cijfers verbeteren.

Waarom we Learning is Power op hebben gericht ⬇️

Ken je die nachten dat je wakker lag, piekerend over de schoolprestaties van je kind?

Die tijden dat je je afvroeg hoe jij je kind kon helpen zonder dat je de stof zelf onder de knie had of zonder voldoende tijd te hebben?

Dat is precies waarom we Learning is Power op hebben gericht.

We zagen ouders worstelen om hun kinderen te helpen, en tegelijkertijd zagen we de frustratie en het gebrek aan zelfvertrouwen bij de kinderen zelf.

En we dachten: er moet een betere manier zijn!

Bij Learning is Power willen we dat ieder kind het vermogen heeft om te leren op een manier die bij hen past.

We willen dat ze de vaardigheden hebben om zelfstandig te studeren, hun werk te organiseren, want op die manier kunnen ze hun cijfers verbeteren.

En het belangrijkste is dat we willen dat ze vol zelfvertrouwen en trots zijn op wat ze kunnen bereiken.

Daarom is Learning is Power opgericht. Voor de leerlingen, voor de ouders, voor de toekomst.

Onze garanties!

Binnen 4 minuten beginnen | Learning is Power

Binnen 4 minuten beginnen

Bewezen leermethoden | Learning is Power

Bewezen leermethoden

niet goed, geld terug garantie | Learning is Power

Niet goed, geld terug

WE HEBBEN EEN STEENGOEDE, 30-DAGEN 100% TEVREDENHEID GARANTIE

Learning is Power is 100% risicovrij.

We begrijpen dat je het beste wilt voor je kind. Als je vindt dat onze cursus niet minimaal 10x zijn waarde terug betaald, stuur dan binnen 30 dagen een email naar het Learning is Power ondersteuningsteam ([email protected]) en we betalen het volledige aankoopbedrag aan je terug!

Geld Terug Garantie 100% | Learning is Power

Echter, als je denkt dat er ook maar ‘kleine kans’ is dat onze cursus ‘Leren Leren’ wél gaat werken voor jullie, wacht dan niet langer!

Want je kunt de cursus 30 dagen lang uitproberen en kijken of het leren beter gaat. Je hoeft dus niet te gokken. Gebruik ons materiaal en zie zelf wat het voor jullie kan betekenen!

Als de cursus doet wat wij beloven, zullen de cijfers nooit meer hetzelfde zijn. Maar dat is niet het enige. Het zelfvertrouwen van je kind gaat stijgen door de betere cijfers en daardoor gaan de stressniveau’s van jullie beide flink dalen. 

En als het niet werkt zoals wij beloven, geven we je het aankoopbedrag zonder opgave van reden terug.

Daarom kunnen we met trots onze risicovrije 30-dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie aanbieden!

It’s a no-brainer…

Vakoverstijgende leertechnieken | Learning is Power | Cijfers verbeteren door te leren leren

VAKOVERSTIJGENDE LEERTECHNIEKEN

We beginnen met het bouwen van ‘De Fundering’, zoals we hieronder beschrijven. Betere cijfers beginnen namelijk bij een betere basis.

Daarna duiken we daadwerkelijk het leerproces in. We resetten je volledige leerstijl en bouwen die daarna steen voor steen weer op. Zo weet je zeker dat je een leerstijl ontwikkelt die perfect bij je past. Ontdek het hier! ⬇️

VAKOVERSTIJGENDE LEERTECHNIEKEN

Vakoverstijgende leertechnieken | Learning is Power | Cijfers verbeteren door te leren leren

We beginnen met het bouwen van ‘De Fundering’, zoals we hieronder beschrijven. Betere cijfers beginnen namelijk bij een betere basis.

Daarna duiken we daadwerkelijk het leerproces in. We resetten je volledige leerstijl en bouwen die daarna steen voor steen weer op. Zo weet je zeker dat je een leerstijl ontwikkelt die perfect bij je past. Ontdek het hier! ⬇️

Module 1 ➡️ Duik diep in de kern van effectief leren. Ontdek de kracht van motivatie, discipline en een groeimindset. Leer hoe je realistische doelen stelt en een solide plan maakt. Begrijp de fascinerende werking van onze hersenen en waarom leren zo cruciaal is voor persoonlijke groei.

Module 2 ➡️ Bereid je voor op een revolutie in je leerproces. Ontdek technieken zoals de Pomodoro-techniek en snellezen om je concentratie te maximaliseren. Krijg inzicht in hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden op je studie en haal het meeste uit elke studie-sessie.

Module 3 ➡️ Transformeer de manier waarop je informatie verwerkt. Van het maken van effectieve aantekeningen en mindmaps tot het gebruik van online hulpmiddelen, je leert hoe je stof echt kunt begrijpen en toepassen. Ontdek de kracht van herhaling en overhoring om je kennis te verankeren.

Module 4 ➡️ Betreed de fascinerende wereld van het geheugen. Leer hoe je je werkgeheugen optimaal kunt benutten, hoe je informatie naar je langetermijngeheugen stuurt en hoe je actief kunt leren. Van flashcards tot ezelsbruggetjes, ontdek technieken om informatie effectief te onthouden.

Module 5 ➡️ Bereid je voor op succes tijdens toetsen en examens. Leer hoe je de kernonderwerpen identificeert, hoe je effectief oefentoetsen maakt en hoe je black-outs voorkomt. Krijg grip op je zenuwen en gebruik de kracht van je hersenen om duidelijke en beknopte antwoorden te geven.

Module 6 ➡️ Breng alles wat je hebt geleerd samen in deze afsluitende module. Krijg een helder overzicht van alle behandelde stof en bereid je voor op een leven waarin leren niet alleen belangrijk is, maar ook leuk en moeiteloos.

Module 7 ➡️ Duik in de extra’s die je leerervaring zullen verrijken. Leer hoe je stress en faalangst effectief kunt beheersen, hoe je je leessnelheid kunt verhogen en hoe je je eigen leerstijl kunt evalueren en optimaliseren voor continue verbetering.

Module 1 ➡️ Duik diep in de kern van effectief leren. Ontdek de kracht van motivatie, discipline en een groeimindset. Leer hoe je realistische doelen stelt en een solide plan maakt. Begrijp de fascinerende werking van onze hersenen en waarom leren zo cruciaal is voor persoonlijke groei.

Module 2 ➡️ Bereid je voor op een revolutie in je leerproces. Ontdek technieken zoals de Pomodoro-techniek en snellezen om je concentratie te maximaliseren. Krijg inzicht in hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden op je studie en haal het meeste uit elke studie-sessie.

Module 3 ➡️ Transformeer de manier waarop je informatie verwerkt. Van het maken van effectieve aantekeningen en mindmaps tot het gebruik van online hulpmiddelen, je leert hoe je stof echt kunt begrijpen en toepassen. Ontdek de kracht van herhaling en overhoring om je kennis te verankeren.

Module 4 ➡️ Betreed de fascinerende wereld van het geheugen. Leer hoe je je werkgeheugen optimaal kunt benutten, hoe je informatie naar je langetermijngeheugen stuurt en hoe je actief kunt leren. Van flashcards tot ezelsbruggetjes, ontdek technieken om informatie effectief te onthouden.

Module 5 ➡️ Bereid je voor op succes tijdens toetsen en examens. Leer hoe je de kernonderwerpen identificeert, hoe je effectief oefentoetsen maakt en hoe je black-outs voorkomt. Krijg grip op je zenuwen en gebruik de kracht van je hersenen om duidelijke en beknopte antwoorden te geven.

Module 6 ➡️ Breng alles wat je hebt geleerd samen in deze afsluitende module. Krijg een helder overzicht van alle behandelde stof en bereid je voor op een leven waarin leren niet alleen belangrijk is, maar ook leuk en moeiteloos.

Module 7 ➡️ Duik in de extra’s die je leerervaring zullen verrijken. Leer hoe je stress en faalangst effectief kunt beheersen, hoe je je leessnelheid kunt verhogen en hoe je je eigen leerstijl kunt evalueren en optimaliseren voor continue verbetering.

Mockup Cursus Learning is Power | Cijfers verbeteren, door te leren leren

€247 (incl. BTW)

LEARNING IS POWER

Dat is wat Learning is Power jou biedt. Een uniek programma waarmee je in slechts een paar weken betere schoolresultaten gaat boeken. Samen met onze ‘Leren Leren’-expert van slechte resultaten naar prachtige voldoendes!

5/5
Mockup Cursus Learning is Power | Cijfers verbeteren, door te leren leren

€247 (incl. BTW)

5/5

LEARNING IS POWER

Dat is wat Learning is Power jou biedt. Een uniek programma waarmee je in slechts een paar weken betere schoolresultaten gaat boeken. Samen met onze ‘Leren Leren’-expert van slechte resultaten naar prachtige voldoendes!

Mockup Cursus Learning is Power | Cijfers verbeteren, door te leren leren

€247 (incl. BTW)

5/5

LEARNING IS POWER

Dat is wat Learning is Power jou biedt. Een uniek programma waarmee je in slechts een paar weken betere schoolresultaten gaat boeken. Samen met onze ‘Leren Leren’-expert van slechte resultaten naar prachtige voldoendes!

Waarom wij uniek zijn:

Elk aspect van onze cursus is zorgvuldig ontworpen om echte, blijvende resultaten te leveren. Hieronder vind je enkele van de unieke kenmerken die onze cursus onderscheiden en die ervoor zorgen dat jouw kind niet alleen beter leert, maar ook met meer vertrouwen en enthousiasme. Duik erin en ontdek waarom ‘Leren Leren’ de beste keuze is voor de toekomst van jouw kind. ⬇️

Tim Segers, oprichter van Learning is Power, begon op het VMBO door een CITO-score van 537. Toch klom hij via zijn VMBO-diploma op naar de HAVO, het VWO en rondde uiteindelijk zijn bachelor Bedrijfskunde af aan de Radboud Universiteit. Door zijn unieke schoolreis ontdekte hij het belang van een persoonlijke leerstijl. Deze cruciale ontdekking vormde de basis van onze ‘Leren Leren’ cursus, ontworpen om scholieren te helpen hun unieke manier van leren te vinden en te benutten. Met Tim’s ervaringen als fundament, biedt de cursus bewezen leermethoden voor optimaal succes.

Leren was nog nooit zo flexibel. Met onze volledig digitale cursus krijg je de vrijheid om te leren waar en wanneer je wilt. Of je nu thuis, op school of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot hoogwaardig onderwijs, afgestemd op jouw tempo.

Zeg vaarwel tegen passief leren. Onze geïntegreerde quizzen zijn ontworpen om je kennis te testen, je begrip te verdiepen en je geheugen te versterken. Elke quiz is een stap dichter bij meesterschap over de stof.

Verlies nooit de draad met onze gestructureerde checklists. Ze dienen als je persoonlijke gids, zodat je altijd weet wat de volgende stap is in je leerproces en verzekerd bent van een effectieve studietijd.

Wij geloven in de waarde van onze cursus, en daarom bieden we een ongeëvenaarde garantie. Probeer de cursus 30 dagen uit en als het niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je zonder gedoe je geld terug.

Waar traditionele methoden zoals bijles en huiswerkbegeleiding vaak slechts tijdelijke oplossingen bieden, is ‘Leren Leren’ een investering voor het leven. De vaardigheden die wij je leren, zullen je niet alleen nu helpen, maar je ook in de toekomst blijven ondersteunen in elke leeruitdaging die je tegenkomt.

Waarom wij uniek zijn:

Elk aspect van onze cursus is zorgvuldig ontworpen om echte, blijvende resultaten te leveren. Hieronder vind je enkele van de unieke kenmerken die onze cursus onderscheiden en die ervoor zorgen dat jouw kind niet alleen beter leert, maar ook met meer vertrouwen en enthousiasme. Duik erin en ontdek waarom ‘Leren Leren’ de beste keuze is voor de toekomst van jouw kind. ⬇️

Tim Segers, oprichter van Learning is Power, begon op het VMBO door een CITO-score van 537. Toch klom hij via zijn VMBO-diploma op naar de HAVO, het VWO en rondde uiteindelijk zijn bachelor Bedrijfskunde af aan de Radboud Universiteit. Door zijn unieke schoolreis ontdekte hij het belang van een persoonlijke leerstijl. Deze cruciale ontdekking vormde de basis van onze ‘Leren Leren’ cursus, ontworpen om scholieren te helpen hun unieke manier van leren te vinden en te benutten. Met Tim’s ervaringen als fundament, biedt de cursus bewezen leermethoden voor optimaal succes.

Leren was nog nooit zo flexibel. Met onze volledig digitale cursus krijg je de vrijheid om te leren waar en wanneer je wilt. Of je nu thuis, op school of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot hoogwaardig onderwijs, afgestemd op jouw tempo.

Zeg vaarwel tegen passief leren. Onze geïntegreerde quizzen zijn ontworpen om je kennis te testen, je begrip te verdiepen en je geheugen te versterken. Elke quiz is een stap dichter bij meesterschap over de stof.

Verlies nooit de draad met onze gestructureerde checklists. Ze dienen als je persoonlijke gids, zodat je altijd weet wat de volgende stap is in je leerproces en verzekerd bent van een effectieve studietijd.

Wij geloven in de waarde van onze cursus, en daarom bieden we een ongeëvenaarde garantie. Probeer de cursus 30 dagen uit en als het niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je zonder gedoe je geld terug.

Waar traditionele methoden zoals bijles en huiswerkbegeleiding vaak slechts tijdelijke oplossingen bieden, is ‘Leren Leren’ een investering voor het leven. De vaardigheden die wij je leren, zullen je niet alleen nu helpen, maar je ook in de toekomst blijven ondersteunen in elke leeruitdaging die je tegenkomt.

Veel Gestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

Onze cursussen zijn gericht op twee doelgroepen.

Ten eerste is de cursus gemaakt voor alle middelbare scholieren die moeite hebben met het halen van goede cijfers! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus hun leerstijl aanpassen, op die manier kunnen ze voor alle vakken hun cijfers verbeteren. 

Daarnaast hebben we de cursus ontwikkeld voor kinderen die naar de brugklas gaan. Deze leerlingen zullen overweldigd worden door de overgang van basis naar middelbare school. Onze cursus zal ze heel goed helpen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én andere hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren. Je cijfers verbeteren was nog nooit zo makkelijk!🚀

Ja zeker! Je kunt zien welke video’s ze bekeken hebben en er zitten quizzen bij de video’s. Je kunt bij alle quizzen zien hoe goed ze de stof onder de knie hebben.

Ja! Je koopt een gezinslicentie, dus iedereen binnen het gezin kan er gebruik van maken. Heb je op dit moment kinderen die op de middelbare zitten én kinderen die op de basisschool zitten? Dan kunnen je kinderen die nu nog op de basisschool zitten de cursus altijd nog volgen als ze naar de middelbare gaan. Cijfers verbeteren voor het hele gezin!🥳

Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar wat ze daarvoor terug krijgen is die tijd meer dan waard! Ze zullen namelijk niet alleen veel betere cijfers halen, ze zijn ook sneller klaar met leren. 

Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Het succes van onze cursisten is het belangrijkst, dus als je binnen 30 dagen niet tevreden bent, maak je simpelweg gebruik van de “niet goed, geld terug” garantie.

Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal. Vanaf nu kun je ook achteraf en gespreid betalen met KLARNA!