Pakketten en prijzen

Kies het pakket dat bij jullie past

Professionele hulp bij het leren!
Bovenbouw (3 vmbo, 3-4 havo, 3-5 vwo)

Tijdelijk €50 extra korting op ons meest verkochte pakket!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Mini cursus

Normaal €97

€67

Bespaar nu €30

De basis van efficient en effectief leren!

7 Diepgaande video’s over de volledige basis van efficiënt en effectief leren. 

BESTE KEUZE

Alles-in-één

Normaal €397

€247

Bespaar nu €100

Tijdelijk €50 extra korting 

Dé oplossing voor alle leer problemen!

5+ uur aan content verdeeld over meer dan 30 video’s, over letterlijk ALLES wat je puber moet weten om goede cijfers te halen. Zonder dat ze daarvoor hun sociale leven moeten inleveren.

30 dagen “niet goed, geld terug” garantie!

Alles-in-één op maat!

Normaal €447

€397

Bespaar nu €50

Ons alles-in-één pakket, INCLUSIEF persoonlijk consult van één uur, verdeeld over maximaal 3 sessies!

Wij geven jullie advies op maat voor jullie situatie. Jullie kunnen dit verdelen over 3 sessies, maar het mag ook allemaal in 1 keer. Het consult duurt in totaal maximaal 1 uur.

Losse video's

Naast onze volledige pakketten, bieden we ook losse video’s aan. Hebben jullie een specifiek probleem dat opgelost moet worden? Óf zijn jullie benieuwd naar de inhoudelijke informatie die in onze video’s wordt besproken? Kies dan voor een losse video om ons uit te proberen!

Motivatie

Normaal €25

€12

Bespaar €13

Alles over motivatie!

Doelen stellen

Normaal €25

€12

Bespaar €13

Zo stel je doelen!

Plannen

Normaal €25

€12

Bespaar €13

Onze losse video over plannen.

Veel Gestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot Learning is Power. Dat is inclusief alle NIEUWE video’s, hulpmiddelen, methoden, technieken, tips & tricks. Alle nieuwe content wordt automatisch aan je account toegevoegd.

Onze cursussen zijn gericht op twee doelgroepen.

Ten eerste is de cursus gemaakt voor alle middelbare scholieren die moeite hebben met het halen van goede cijfers! Leerlingen die moeite hebben met leren kunnen aan de hand van de cursus hun leerstijl aanpassen, zodat ze voor alle vakken goede cijfers kunnen halen. 

Daarnaast hebben we de cursus ontwikkeld voor kinderen die naar de brugklas gaan. Deze leerlingen zullen overweldigd worden door de overgang van basis naar middelbare school. Onze cursus zal ze heel erg helpen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De cursus bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s waarin alle methoden en technieken duidelijk worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast heb je beschikking over een geschreven versie van de cursus, checklists om te checken of je zo efficiënt en effectief mogelijk leert én bijvoorbeeld een schema om je resultaten te evalueren.

Ja zeker! Je kunt zien welke video’s ze bekeken hebben en er zitten quizzen bij de video’s. Je kunt bij alle quizzen zien hoe goed ze de stof onder de knie hebben.

Ja! Je koopt een gezinslicentie, dus iedereen binnen het gezin kan er gebruik van maken. Heb je op dit moment kinderen die op de middelbare zitten én kinderen die op de basisschool zitten? Dan kunnen je kinderen die nu nog op de basisschool zitten de cursus altijd nog volgen als ze naar de middelbare gaan.

Ja, de cursisten moeten zeker tijd in de cursus investeren, maar wat ze daarvoor terug krijgen is die tijd meer dan waard! Ze zullen namelijk niet alleen veel betere cijfers halen, ze zijn ook sneller klaar met leren. 

Je kunt ons mailen voor al je problemen, maar daarnaast heb je toegang tot de exclusieve Facebook groep van Learning is Power. Hierin zijn we elke dag actief, dus ook daar kun je al je vragen stellen.

We doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn oprecht begaan met het succes van onze cursisten, dus als je na 30 dagen niet tevreden bent, kom je in aanmerking voor de “niet goed, geld terug” garantie.

Je kunt natuurlijk met iDeal betalen, maar ook met creditcard en PayPal.

DE LEARNING IS POWER "SNEAK PEEK"

6 DIEPGAANDE MODULES OVER HET COMPLETE, BEWEZEN SYSTEEM EFFICIËNT EN EFFECTIEF LEREN + 4 EXTRA VIDEO'S OVER BIJVOORBEELD FAALANGST

MODULE 1

INTRODUCTIE!

Mac donkere screensaver

We beginnen met de introductie module. We leggen uit hoe de cursus werkt en wat de cursisten moeten doen om alles uit de cursus te halen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de kans op succes met dit soort introductie video’s het grootst is.

Daarnaast bespreken we in deze module ook de basis onderdelen van het efficiënt en effectief leren, namelijk mindset, motivatie, het stellen van doelen, de werking van hersenen en natuurlijk plannen.

MODULE 2

BINNENKOMEN

Mac donkere screensaver

Dit is de eerste stap in het leerproces. De informatie die leerlingen moeten leren, moet namelijk op de een of andere manier binnen komen.

In deze module bespreken we hoe je die informatie zo goed én zo snel mogelijk binnen krijgt. Bijvoorbeeld door je perfect voor te bereiden op het leerwerk en ervoor te zorgen dat je je altijd en overal goed kunt concentreren.

Bijna alle leerlingen verspillen zeeën van tijd bij deze stap in het leerproces. Tijd die je met hele simpele tips kunt besparen. Daarnaast is de eerste stap tijdens het leren natuurlijk cruciaal voor het halen van een goed resultaat. Daarom leggen we in deze module uit hoe je die eerste stap zo goed mogelijk zet!

MODULE 3

BEGRIJPEN

Mac donkere screensaver

Nadat je de eerste stap in het leerproces hebt gezet, is het natuurlijk belangrijk dat je alles wat je leert, ook echt begrijpt.

Daarom staat de derde module volledig in het teken van het begrijpen van de informatie die leerlingen voor een toets moeten leren.

Gelukkig delen we in deze module onze beste methoden en technieken om ervoor te zorgen dat je alles kunt leren begrijpen. Op die manier voorkom je namelijk dat je de stof wel binnen krijgt, maar uiteindelijk niet kunt gebruiken op de toets, omdat je er niks van begrijpt.

Begrijpen is lang niet altijd even makkelijk voor een leerling. Daarom is het ook zo extreem belangrijk dat je verschillende manieren kunt gebruiken om de vaak ingewikkelde stof op de middelbare school ALTIJD te kunnen begrijpen. Maar gelukkig leren onze cursisten dat in deze module!

MODULE 4

ONTHOUDEN

Mac donkere screensaver

Module 4 staat in het teken van misschien wel de BELANGRIJKSTE stap in het leerproces, namelijk het onthouden van alle informatie die je moet leren. Natuurlijk moet je voor deze stap eerst de stof binnen krijgen en begrijpen. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je alles onthoudt.

Hoe krijg je informatie van je werkgeheugen naar je lange termijn geheugen?
Hoe vaak moet je stof herhalen om alles goed te onthouden?
Waarom zorgt het oefenen van de stof ervoor dat je alles onthoudt?

Dit zijn een paar van de vragen die we in deze module beantwoorden. Daarnaast delen we wederom al onze tips & tricks om er voor te zorgen dat het onthouden van informatie een eitje wordt, zoals bijvoorbeeld de methode van Loci…

MODULE 5

TOEPASSEN

Mac donkere screensaver

Het “moment suprême” is aangebroken. Het moment waar het al die tijd om ging. De toets staat voor de deur, maar hoe zorg je er nou voor dat je geen black-out krijgt…?

In deze module bespreken we hoe je er als leerling voor zorgt dat al je harde werk tijdens de voorbereiding niet voor niets is geweest.

Het moeilijkste gedeelte zit er op dit moment al op, je hebt je goed voorbereid, je begrijpt alle stof, je hebt alles onthouden, dus de toets is enkel nog een formaliteit. Even die voldoende ophalen en dan weer lekker tijd om leuke dingen te doen.

Maar in deze laatste kern module bespreken we dus nog hoe onze cursisten voorkomen dat ze foutjes maken tijdens hun toets. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

MODULE 6

HOE NU VERDER?

Mac donkere screensaver

Wat hebben we allemaal besproken? Hoe kun je alles toe gaan passen? Hoe moet je nu verder?

Dat zijn de vragen die we in deze module bespreken. Nu dat we alle stof hebben besproken is het de bedoeling dat de cursisten alles ook daadwerkelijk toe gaan passen. Beetje zonde van de tijd anders hè…

Geen zorgen. Alle informatie uit de cursus spreekt voor zich en is ontzettend makkelijk toe te passen, omdat alles stap-voor-stap wordt uitgelegd met het gebruik van voorbeelden.

Toepassen wordt een eitje, leren wordt een eitje, goede resultaten halen wordt een eitje, de middelbare school wordt een eitje.

EXTRA MODULE

GEEF ME DIE EXTRA'S!

Mac donkere screensaver

Alle kern elementen van het efficiënt en effectief leren hebben we besproken.

Maar dat betekent niet dat we klaar zijn. Als je het ons vraagt zijn er namelijk nog een aantal belangrijke onderwerpen die behandeld moeten worden.

De belangrijkste daarvan zijn faalangst en stress. 2 van de vervelendste gevolgen van de middelbare school.

In deze laatste module bespreken we onder andere hoe je zowel faalangst, als stress onder controle kunt krijgen en op de lange termijn zelfs helemaal uit je leven kunt verdrijven.

Daarnaast behandelen we bijvoorbeeld ook hoe je als leerling je resultaten het beste kunt evalueren, om jezelf op die manier constant te kunnen verbeteren. En gaan we extra diep in op hoe je als leerling zo snel mogelijk kunt lezen, om binnen no-time door de stof heen te vliegen!

12+

JAREN GESPECIALISEERDE KENNIS VERTAALD NAAR TOEPASBARE METHODEN

30+

STAP-VOOR-STAP VIDEO TUTORIALS

6

KERN MODULES & 4 EXTRA’S