Voorwaarden garantie

Ben je niet tevreden over de cursus? Sluit het niet helemaal aan bij jouw verwachtingen? Daarvoor heeft Learning is Power de niet-goed-geld-terug garantie. Die biedt je zekerheid en helpt je om het juiste leerproduct te kiezen. Met behoud van onderstaande voorwaarden kun je je geld van Learning is Power terugkrijgen. Hier lees je hoe dat werkt.

Aan welke voorwaarden moet je als klant voldoen voor de garantie?

Je mag afhankelijk van het type cursus een maximaal aantal video’s hebben bekeken:

  • Minicursus: maximaal 40 procent van de cursus.
  • Alles-in-één pakket: maximaal 40 procent van de cursus.
  • Alles-in-één pakket inclusief consult: maximaal 40 procent én maximaal 20 minuten aan consult.
  • Losse video’s: maximaal 100% van de video.

Aanvraag indienen:
Neem contact op met [email protected], onder vermelding van ‘niet-goed-geld-terug’ voor de garantie. Vermeld om welke cursus het gaat. Deze aanvraag doe je uiterlijk binnen 30 dagen na het aankopen van de cursus. Learning is Power neemt vervolgens binnen drie werkdagen contact met je op. We zoeken samen met jou naar een alternatief. Kies je daarvoor, dan wordt het verschil in kosten verrekend. Bij een goedkoper alternatief ontvang je geld terug. Kies je voor een duurdere cursus, dan moet je bijbetalen. Vind je geen alternatief? Dan storten we het gehele bedrag meteen op je rekening terug.

Betere Cijfers Garantie van Learning is Power

Bij Learning is Power zijn we toegewijd aan het succes van jouw kind. Daarom introduceren we onze unieke ‘Betere Cijfers Garantie’. Wij geloven in de effectiviteit van onze cursus ‘Leren Leren’ en willen dat vertrouwen met jullie delen!

Hoe werkt het?

30 Dagen Retourrecht: Alle klanten hebben standaard 30 dagen om de cursus uit te proberen. Als je binnen deze periode niet tevreden bent, kun je zonder opgave van reden een volledige terugbetaling aanvragen.

Extra 2 Maanden Garantie: Na de eerste 30 dagen krijg je nog eens 2 maanden de tijd om de impact van de cursus op de schoolprestaties van je kind te beoordelen. Als u geen verbetering in de cijfers ziet, kom je in aanmerking voor een terugbetaling.

Voorwaarden voor Terugbetaling: Om in aanmerking te komen voor deze uitgebreide garantie, moet je aantonen dat uw kind alle cursusvideo’s heeft bekeken en alle bijbehorende quizzen heeft gemaakt met een score van minimaal 65%.

Wat definiëren we als 'betere cijfers'?

Een gemiddelde stijging in de cijfers op de cijferlijst van je kind.

Hoe kun je een claim indienen?

  1. Terugbetalingsverzoek: Dien een verzoek in via onze website, mail of WhatsApp.
  2. Controle van Cursusvoltooiing: Wij controleren of je kind de cursus volledig heeft gevolgd.
  3. Evaluatie: Indien de cursus niet volledig is gevolgd, nemen we contact met je op voor overleg. Bij volledige voltooiing verwerken we je terugbetaling automatisch.

Transparantie en vertrouwen

Wij bieden volledige transparantie over onze cursusinhoud en onze kwalificaties.

Onze cursus wordt ondersteund door een standaard 30-dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie én ‘Betere-cijfers Garantie’, wat ons vertrouwen in de kwaliteit van het product weerspiegelt.

Juridische compliance

Onze garantie voldoet aan de lokale en nationale wetgeving met betrekking tot consumentenbescherming en reclame.

Jouw rol

Wij moedigen je aan om je kind te ondersteunen bij het volgen van de cursus en het toepassen van de geleerde technieken. Dit is echter zeker geen vereiste.

Bij Learning is Power streven we naar een wereld waarin elk kind zijn volledige potentieel kan bereiken. Met onze ‘Betere Cijfers Garantie’ hopen we jou en je kind op deze reis te ondersteunen.

Welke pakketten doen mee?

Onze betere cijfers garantie is alleen van toepassing op het ‘alles-in-één pakket’ en het ‘alles-in-één pakket met consult’.