Learning Is Power

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
247 EUR

De cursus… je gaat beginnen met het leren van de allerbeste methoden, technieken, tips & tricks om in een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk te leren.

De cursus bestaat uit een introductie module, waarin we de basis van efficiënt en effectief leren leggen. Hierin bespreken we bijvoorbeeld het stellen van doelen en het plannen van je leerwerk. 

Daarna komen de 4 inhoudelijke modules aan bod. Daarin bekijken we hoe je informatie zo goed en snel mogelijk binnen krijgt, kunt begrijpen, kunt onthouden en uiteindelijk toe kunt passen.

Vervolgens vatten we alles kort samen in de conclusie module en als laatste bespreken we in de extra module onderwerpen zoals faalangst en stress.

Het belangrijkste is dat je alles op je gemak bekijkt en toe gaat passen. Alle informatie is heel handig en nuttig op de korte termijn, maar het belangrijkste is dat je op de lange termijn goed wordt in het toepassen van alles wat je in de cursus gaat leren. Je zult namelijk de rest van je leven dingen gaan leren, dus is het belangrijk dat je dat zo efficiënt en effectief mogelijk doet!

🆘 'Niet ingeschreven' foutmelding !

Heb je onze cursus aangeschaft, maar krijg je na het inloggen te zien dat je toch ‘niet ingeschreven’ staat? Klik dan op de bovenste video (1.01 Welkom bij Learning is Power). Vervolgens kun je alle video’s bekijken. 

Lukt het niet? In deze video doen we het voor: https://vimeo.com/790044894/9fd203981f (0:47)

Wat heb je nodig om de cursus te volgen?

  • Computer/Smartphone/Tablet
  • Internet verbinding

Hulpmiddelen:
Slimmer Leren Checklist

Checklist Leervaardigheden
Planners
Mindmap Templates
Stappenplannen Exacte en Sociale Vakken & Talen
SMART-Doelen Stellen Template

Training Inhoud

1. Introductie, De Fundering Van Efficiënt En Effectief Leren
2. Het Binnenkomen Van Informatie
3. Het Begrijpen Van Informatie
4. Het Onthouden Van Informatie
5. Het Toepassen Van Informatie
6. De Conclusie
7. Extra’s, Extra’s, Extra’s